LACOSTE

NYE DUFTE L.12.12 FRENCH PANACHE POUR ELLE OG POUR LUI

 

Lacoste er meget mere end blot et mærke. I mere end 85 år har Lacoste været synonymt med en karakteristisk stil og attitude. En atletisk skikkelse med en dristig signatur, der kombinerer sportens verden med byens liv. Som selve definitionen af elegance i bevægelse finder Lacoste-arven nye udtryk i en moderne og nutidig serie. En garderobe, der bevæger sig med tiden, synonymt med dristighed og friheden til at være den, du er, og til at presse dig selv endnu længere. Selve indbegrebet af fransk panache. 

 

Den nue duft-duo L.12.12 French Panache er inspireret af den ikoniske Lacoste polo og indfanger essensen af denne modernitet. Anderledes, men dog komplementerende, to hovedpersoner konfronteres i en intim og drilsk "fang mig hvis du kan" leg, hvor de hver især opildner den anden i deres vilde stormen gennem byen. En forførelsens udfordring ledsager de to dufte, fyldt med den energi og bevægelsesfrihed, der er tro mod Lacoste-ånden. Nu mere end nogensinde "er livet en smuk sport"...​

L.12.12 French Panache Pour Elle er en ny, frugtagtig chypre skabt af Sophie Labbé. Den blomstrer med vibrationer fra bergamotte, rosenpeber og solbær. En Pink Champagne akkord fanget mellem jasmin sambac og essentiel rose slår tonen an i duftens sprudlende hjerte. Strålende muntert markerer den sig med en bølge af lyst træ, musk og patchouli.​

 

 

LL.12.12 French Panache Pour Lui er en frisk, aromatisk, orientalsk duft udtænkt af Nelly Hachem-Ruiz. Den åbner med fuld udstråling fra mandarin, kardemomme og citronskal. En varm og stoflig akkord inspireret af duften på en grusbane svæver som en brise gennem de solvarme noter med en ren og autentisk energi fra et frugtagtigt og aromatisk vindstød af æble og lavandin. På elegant og moderne vis afslører den til fulde sig selv i en hvirvel af sandeltræ, patchouli og pinselilje.

De ikoniske L.12.12 French Panache Pour Elle og Pour Lui flakoner er prydet med det berømte krokodille-logo over hjertet, som på den originale Lacoste polo shirt. Det elegante design er inspireret af farveblokke - rød og hvid til hende, kongeblå og hvid til ham, fremhævet af et bånd i kontrastfarve omkring hætten. Et spil, der er spillet med stil og elegance, vundet ved hjælp af fair play og den unikke, genkendelige franske panache. 
Gennemført Lacoste.